Cuines, portes i armaris a mida ...

Fusteria en general

Sostres, parquets, tarimes de fusta ...

Com cuidar la nostra fusta d’exterior amb l’arribada del fred

Per més que ens resistim, el fred ja el tenim aquí i, és el moment d’anar preparar i saber com protegir els mobles d’exterior durant l’hivern.

Col·locar els nostres mobles sobre una superfície adequada, un detall important en com protegir mobles de l’exterior
Encara que ens sembli bona idea deixar els nostres mobles sobre terra o sobre la gespa, res més lluny de la realitat. Fer-ho implicarà afavorir que estiguin en contacte amb la humitat pròpia del sòl.
buscar és una bona superfície sobre la qual col·locar-los. La idea és que estiguin emmagatzemats aquí fins a l’arribada de la primavera.

La fusta, els mobles més exigents


La fusta és un element viu. Per això, els mobles de jardí elaborats en aquest meravellós material són especialment delicats davant el fred i la humitat de l’hivern.

Com protegir mobles d’exterior de fusta del fred passa per seguir rigorosament una sèrie de tasques:


• Netejar amb un drap humit i sabó neutre la superfície: l’objectiu és eliminar qualsevol resta de pols o brutícia. És important utilitzar un sabó d’aquestes característiques per a evitar erosionar de manera química la fusta.
• Aplicar vernís protector: una vegada la fusta estigui seca, haurem de cobrir tota la superfície dels nostres mobles amb un vernís adequat a cada tipus de fusta.
Neteja.

Utilitza fundes protectores específiques per a cada moble


Com protegir mobles d’exterior del fred passa, obligatòriament, per l’ús de fundes protectores. No sols permetran que totes les labors que acabem de veure compleixin la seva funció de cuidar del nostre mobiliari. A més, ens permetran preservar encara més el nostre mobiliari fins i tot si ens plantegem plegar-lo o emmagatzemar-lo en un lloc protegit. Les fundes per a mobles de jardí també protegeixen de la humitat. Un component de l’hivern que pot ser nociu per als nostres mobles d’exterior.

Comparteix aquest article!

També et pot interessar...

Open chat
Hola, puc ajudar-te en alguna cosa?