Cuines, portes i armaris a mida ...

Fusteria en general

Sostres, parquets, tarimes de fusta ...

Coneixes les fustes exòtiques?

Com saps hi ha diferents tipus de fusta per a tota mena de gustos, necessitats i pressupostos. Les més comunes són les de pi, de faig, de roure, etc. però també existeixen un tipus de fustes no tan conegudes i són les fustes exòtiques.

 

 

Les fustes exòtiques provenen dels boscos d’Amèrica del Sud, Àfrica i fins i tot Oceania i tenen unes qualitats diferents a les coneixem a causa de les característiques dels seus llocs d’origen:

Resistència al clima i a la humitat: procedeixen de llocs amb climes extrems per això són perfectes per a zones costaneres i de muntanya, sobretot en exteriors com a terrasses, porxos o mobles de jardí. No es podreixen ni es tornen grisenques amb el temps i tampoc necessiten manteniment ni cap tractament.

 

 

Duresa: els arbres d’aquestes fustes exòtiques són grans i robustos pel que les seves fustes són denses, molt resistents als cops i immunes a l’atac d’insectes i fongs.

 

Versatilitat: les fustes exòtiques tenen gran varietat de textures i colors que van des dels tons grocs, passant pels vermellosos fins a arribar a les més fosques i fins i tot negre.

 

 

La més coneguda de totes és la Teca, però no podem oblidar-nos del Banús, el Ipé, la Jatoba, el Wengué, el Padouk i la Itauba, com a principals.

 

El seu colorit, l’escassetat i les seves extraordinàries propietats fan que el seu preu és més elevat de l’habitual, un altre punt a tenir en compte a l’hora de triar.

 

 

Les fustes exòtiques aporten un estil diferent de qualitat i luxe pel que són molt apreciades tant per professionals com per compradors.

 

En Fusteria Ivan Villanueva t’assessorarem sobre el tipus de fusta que més et convingui d’acord amb els teus gustos i necessitats. T’ho fem a mida

Comparteix aquest article!

També et pot interessar...

Open chat
Hola, puc ajudar-te en alguna cosa?