Cuines, portes i armaris a mida ...

Fusteria en general

Sostres, parquets, tarimes de fusta ...

¿Coneixes l’estil COZY?

Avui us vull parlar d’un estil que està molt de moda, l’estil COZY. Un estil que cada cop se’n parla més. La paraula COZY ve d’Anglaterra i traduït significa acollidor, càlid i còmode.

Transmet comoditat i intimitat al mateix temps, és una decoració molt càlida.
Quan tornem de la feina només tenim ganes d’estar en un espai còmode i acollidor, en un ambient que doni aquest benestar…

El seu caliu convida a quedar-se a casa i gaudir de les petites coses que t’ofereix la vida.

Algunes característiques de l’estil COZY


Materials amb acabats naturals (fusta, vímet I d’altres)
La fusta es com un fil conductor que dona caliu al nostre habitatge, no sol al mobiliari sino també al terra i sostre.
El mimbre es un altre del material utilitzat en la decoració d’un espai cozy (cistelles i altres detalls…)

La il·luminació


La il·luminació és un element també de l’estil COZY
Les veles decoratives adquireixen un gran protagonisme en un espai i ens inspiren una atmosfera relaxant i plena de tranquil·litat.

Tons clarets de base i altres complements


Quins colors utilitzaries per a vestir l’interior d’una llar càlida i relaxant? Els tons clars creen un escenari versàtil, ja que el fons pot personalitzar-se amb altres contrastos per mitjà de l’elecció dels complements. No obstant això, els accessoris en colors suaus també triomfen en el context de l’estètica analitzada.

Coses naturals, les plantes transmeten una bellesa natural especial

El contacte amb la naturalesa, produeix agradables sensacions de calma i serenor. Per això, els colors del paisatge també es fundin amb l’interior de l’habitatge. Les plantes són una inspiració constant en una decoració càlida i acollidora. El color verd, un dels més representatius de l’entorn natural, abraça l’interior de l’habitatge a través de l’ornamentació de flors i plantes.


Podria dir-se que l’estil COZY és una mescla d’estils: de l’escandinau, el hygge, el lagom i el jomo. Agafa el millor de cadascun d’ells i ho adapta per a recrear un espai més casolà i personal. És gaudir dels petits plaers de la vida, baixar el ritme del dia a dia, reduir l’estrès i assaborir el present. D’això tracta aquesta tendencia.

Comparteix aquest article!

També et pot interessar...

Open chat
Hola, puc ajudar-te en alguna cosa?