Cuines, portes i armaris a mida ...

Fusteria en general

Sostres, parquets, tarimes de fusta ...

Política de privacitat

 
Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

IVAN VILLANUEVA GIL
43719551R
Ctra Tamarit,18 25120 – ALFARRAS – LLEIDA.
650 964 492
ivan.villanueva@live.com

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
En IVAN VILLANUEVA GIL tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar la subscripció de notícies Newsletter, que manem de manera periòdica als interessats que se subscriuen a ella. En el cas que no faciliti les seves dades personals, no podrem complir amb les funcionalitats descrites anteriorment.

Per quant temps conservarem les seves dades?
Les dades es conservaran mentre no manifesti el seu desig que siguin suprimits.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:
 Consentiment de l’interessat: Enviar-li la Newsletter, que es mana de manera periòdica.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Transferències de dades a tercers països

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en IVAN VILLANUEVA GIL estem tractant, o no, dades personals que els concerneixin.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits. Igualment té dret a la portabilitat de les seves dades.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, i en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, IVAN VILLANUEVA GIL deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercitar materialment els seus drets de la següent forma: dirigint-se a l’adreça del responsable

Quan es realitzi l’enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l’interès legítim del responsable, l’interessat podrà oposar-se al tractament de les seves dades amb aquesta fi.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirarel consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud deltratamiento basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que concerneix la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en materiade Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.aepd.es.

Com hem obtingut les seves dades? Les dades personals que tractem a IVAN VILLANUEVA GIL procedeixen de: El propi interessat.
 
Open chat
Hola, puc ajudar-te en alguna cosa?