Cuines, portes i armaris a mida ...

Fusteria en general

Sostres, parquets, tarimes de fusta ...

¿Saps com netejar el silestone de la teva cuina?

Segons el color o textura pot variar la forma de com netejar-la. Si és més rugosa més facilitat de què s’acumuli brutícia.

Ara t’explico 5 formes de com netejar el teu silestone:

Neteja profunda del silestone
El silestone és d’un material d’alta qualitat, molt resistent i sense porus.
Generalment el pots netejar amb aigua i sabó de rentar els plats.

Netejar silestone amb taques de cal
Si són claretes poden agafar alguns tons groguencs Es recomana netejar cada dues setmanes amb un producte específic anticalç.

Netejar les taques d’òxid i metalls
Segons el fabricant es recomana utilitzar netejador Q-Action o crema cif. S’aconsella deixar el producte vàries hores. Evitar productes de neteja agressius, com amoníac, dissolvents, lleixiu o acetona.

Aplicar vinagre blanc
Deuràs saber la gran capacitat del vinagre blanc per a netejar diverses superfícies de la llar. És ideal per treure algunes taques de grassa, oli, restes orgàniques aconseguint recuperar el brilló de la zona.
Es barreja vinagre amb aigua a parts iguals, posar-lo en un polvoritzador i aplicar-ho directament al taulell de cuina. Amb un drap humit i després assecat amb paper de cuina i quedarà com a nova

Alcohol
És ideal per a netejar i aconseguir una bona desinfecció. Es barreja a parts iguals, aigua i alcohol per a taques petitetes. Si és una taca difícil aplicar alcohol pur directament.

El Silestone és un material molt resistent, però necessita una dosi de mimo i cuidar-lo cada dia amb una neteja profunda. Amb aigua i sabó neutre.

¿Estàs pensant en una encimera de SILESTONE, per la teva cuina? En parlem?

Comparteix aquest article!

També et pot interessar...

Open chat
Hola, puc ajudar-te en alguna cosa?